FD Gazelle award voor Frontline Solutions

27 October 2022 | Frontline Solutions

Wij hebben iets te vieren, want wij krijgen een FD Gazelle award! Frontline Solutions behoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze week ontvingen wij het bericht dat wij op 22 november aanstaande de award in ontvangst mogen nemen.

Hans Reuver, Directeur: “Dit is echt een bekroning op ons harde werk van de afgelopen jaren. Wij zijn een innovatieve leverancier van totaaloplossingen voor klantcontact. In de markt staan wij bekend om onze klantgerichte manier van werkenOns specialistische team zorgt ervoor dat klantcontact werkt voor onze klanten! Deze award laat zien dat dat wij als bedrijf de juiste keuzes maken, met de juiste partners samenwerken en daardoor stabiel doorgroeien.”

Voor de negentiende keer organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn er super trots op dat wij een financieel gezonde organisatie zijn, waar niet alleen onze klanten maar ook onze medewerkers op kunnen bouwen. Vol vertrouwen kijken wij uit naar de toekomst!

Over ons

Wil je als bedrijf succesvol zijn en blijven dan is het hebben van een onderscheidende klantenservice een voorwaarde. Voor veel bedrijven is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe vind en houd je bijvoorbeeld de juiste gekwalificeerde medewerkers? Hoe help je jouw klanten op het juiste moment en met welke middelen? Welke technologie heb je nodig om klantcontact optimaal in te richten en ook nog eens zo efficiënt mogelijk? Met onze ervaring van meer dan 30 jaar, weten we dat de branche nooit stil staat. De technologie ontwikkelt zich razendsnel en (persoonlijk) klantcontact is belangrijker dan ooit. Met die technologie kunnen wij je helpen.

helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X