Frontline Solutions breidt diensten uit met Interaction Analytics oplossing van Xdroid

11 March 2020 |

Vianen, 11 maart 2020 – Frontline Solutions, leverancier van klantgerichte en innovatieve klantcontactoplossingen, voegt de Interaction Analytics oplossing van Xdroid toe aan het portfolio. Deze toevoeging maakt het mogelijk 100% van alle klantinteracties te analyseren wat resulteert in inzicht en een doorlopende proces- en kwaliteitsverbetering binnen organisaties. Doordat deze oplossing als een service wordt aangeboden, hebben klanten de mogelijkheid om eenvoudig te ervaren wat Interaction Analytics voor hen kan betekenen.

 

Interaction Analytics
Een Interaction Analytics (IA) – ook wel speech analytics – oplossing is in staat om alle interacties zoals telefoon, chat, mail et cetera om te zetten in data die automatisch geanalyseerd wordt, waarbij de resultaten met dashboards en rapportages inzichtelijk worden gemaakt. Dit geeft structureel en betrouwbaar inzicht waar klantcontact inhoudelijk over gaat. Met dit inzicht geven organisaties richting aan proces- en kwaliteitsverbetering waarvan de effecten doorlopend en efficiënt gemeten en bijgesteld kunnen worden.

 

De voordelen
In het algemeen kan er bij organisaties nog veel verbeterd worden aan kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie van de dienstverlening. Met Interaction Analytics resulteert dit in:

  • Betere dienstverlening aan de klant
  • Verhoging kwaliteit gespreksafhandeling door de medewerker
  • Optimalisatie van de business processen
  • Kostenverlaging


Hans Reuver
, Algemeen Directeur Frontline Solutions, vertelt: “Als je je klanten echt belangrijk vindt dan moet je er toch ook naar luisteren. Met interaction analytics zet je de stem van de klant om in concrete realiseerbare verbeter initiatieven.”

”Partners van Xdroid bieden we onze innovatieve en concurrerende oplossing om zo hun klanten te helpen de klantreis te begrijpen en een 360 graden klantbeeld te brengen. Als leverancier van klantgerichte en innovatieve klantcontactoplossingen past Frontline Solutions hier perfect bij en ik kijk uit naar de succesvolle samenwerking”, aldus Gerry de Graaf, Managing Director Xdroid International.

 

Wil je meer weten over de voordelen van Interaction Analytics voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X