Genesys en Amazon in Gartner Magic Quadrant 2022 voor CCaaS

6 September 2022 | Frontline Solutions

Wil je een uitzonderlijke klantervaring (CX) kunnen bieden is flexibiliteit nodig, transparantie en een goede Contact Center as a Service (CCaaS)-partner. We zijn er trots op dat wij met Genesys en Amazon Connect 2 top (routerings)oplossingen in huis hebben, zo blijkt uit het Gartner® Magic Quadrant™ voor CCaaS rapport 2022.  

Gartner evalueert in dit rapport negen leveranciers op hun volledigheid van visie en vermogen om het uit te voeren. Voor het achtste jaar op rij is Genesys benoemd tot CCaas Leader. Amazon Connect doet een stap vooruit op de innovatie-as.

Vergelijk 2021 Magic Quadrant CCaas Gartner

Zoals je in onderstaande afbeeldingen ziet, zijn er vergeleken met 2021 een paar spelers weggevallen zoals EvolveIP, Worldline, Lifesize en Odigo. Vonage en 8×8 zijn beiden flink weggezakt, Content Guru in mindere mate. Ook Talkdesk doet een stapje achteruit op de innovatie-as. Amazon Connect doet juist een stap vooruit op de innovatie-as en zit nu tussen Genesys en Nice in. Ook Cisco staat ineens weer in het 2022 overzicht.

Kijken we naar Genesys, zien we dat deze leverancier het onverminderd goed doet en lijkt op de executing-as (aantal licenties) iets uit te lopen op Nice.

gartner-magic-quadrant-ccaas-2022-560 Gartner-MQ-CCaaaS-2021-1

 

Kortom, met Amazon Connect en Genesys hebben we bij Frontline Solutions nog steeds 2 top (routerings)oplossingen in huis waarmee jij jouw klanten die uitzonderlijke CX biedt!

 


 

Ontvang het volledige Gartner Magic Quadrant voor CCaaS-rapport 2022 en ontdek onder andere:

  • Waarom Genesys als leider wordt gepositioneerd
  • Belangrijkste trends die de CCaaS-markt aansturen
  • Hoe Gartner negen CCaaS-providers plaatste
  • Tips voor het navigeren door de markt om de juiste keuze te maken

download rapport

 

helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X