Maak kennis met Martine van Sante, Laura Freriks en Asad Saqlain

20 August 2020 |

We hebben er 3 nieuwe collega’s bij die ons team versterken! Ondanks de bijzondere periode waarin we zitten, zijn we erg trots dat we ons team hebben uitgebreid met zoveel kennis en ervaring die Martine, Laura en Asad met zich meebrengen.

Ze stellen zich graag aan je voor aan de hand van een paar vragen:

 

martine-van-sante Wat was de doorslaggevende factor om bij Frontline Solutions te komen werken?
Eén van de dingen die ik heel belangrijk vind bij de keuze voor een nieuwe werkgever, is de klik met de mensen en de bedrijfscultuur. En op dat vlak heb ik vanaf de eerste gesprekken een goed gevoel gehad bij Frontline Solutions. Nu kende ik een deel van het team al vanuit mijn vorige rol en had daar ook goed contact mee, maar de verdere gesprekken hebben dat beeld alleen maar verder versterkt.Wat worden je werkzaamheden?
Als Senior Accountmanager adviseer ik klanten en prospects over verdere optimalisatie van hun dienstverlening op het gebied van klantcontact. En de partnerships van Frontline Solutions stellen mij in staat om mijn klanten en prospects de – voor hùn organisatie – best passende oplossing aan te dragen voor de uitdagingen die er liggen.Wat zijn je kwaliteiten en wat voeg je toe aan ons team?
Ik werk inmiddels meer dan 20 jaar in deze branche en ik ken de uitdagingen vanuit verschillende perspectieven. Niet alleen vanuit commerciële kant, maar zeker ook vanuit de operationele kant en dat houdt in dat ik voor alle lagen binnen een organisatie een goede en inhoudelijke gesprekspartner ben. Daarnaast neem ik de kennis van de afgelopen jaren mee, waarin ik bij één van Frontline’s partners werkzaam ben geweest.
laura-freriks  

Wat was de doorslaggevende factor om bij Frontline Solutions te komen werken?
Ik vind het fijn om voor een niet al te groot bedrijf te werken, zo zijn de lijnen kort en kun je snel meters maken. Ik hou van bedrijven waar de collega’s elkaar allemaal kennen. Het persoonlijke en vriendelijke van Frontline Solutions, daar val ik voor.

Wat worden je werkzaamheden?
Ik ga samen met Judith de Jong zorgen voor marketing communicatie en verdere sales ondersteuning. Je hoort dus steeds meer van ons, via de sociale kanalen, klantcases, blogs, opiniestukken. Interesse? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat zijn je kwaliteiten en wat voeg je toe aan ons team?
Ik ben een doener, ben vrolijk en positief ingesteld.

asad-saqlain  

Wat was de doorslaggevende factor om bij Frontline Solutions te komen werken?
Graag wilde ik mijn carrière doorzetten binnen Telefonie/Genesys portfolio vooral PureConnect en Genesys Cloud. Frontline Solutions was de beste Genesys partner (uit mijn keuze lijst met gold status) die beide Genesys producten biedt en daarom leek het mij heel interessant om voor Frontline te werken…. Natuurlijk biedt het mij ook weer een kans om met mijn leuke vrienden en oude collega’s samen te werken.

Wat worden je werkzaamheden?
Ik ben voornamelijk bezig met PureConnect en PureCloud projecten, denk ondere andere aan implementaties, migraties en upgrades. Hiernaast ga ik ook de changes uitvoeren en 3e lijns support tickets afhandelen. Ook ga ik nog veel erbij leren van andere collega’s en zal mijn best doen om mijn kennis te delen met andere collega’s waar dat kan en nodig zal zijn…

Wat zijn je kwaliteiten en wat voeg je toe aan ons team?
Ik ben zoals hierboven gezegd heel leergierig, ambitieus, klantvriendelijk en heb ook de klanttevredenheid altijd op de hoogste prio staan.

En wat vind je verder nog de moeite waard om te vermelden?
Ik heb een heel hoge motivatie en passie voor het vak mee genomen om Frontline Solutions boven aan de lijst te zetten met hoogste klanttevredenheid als beste Solutions Partner, zeker samen met jullie allemaal ?

helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X