Wij sponsoren de CCMA Awards 2021

12 April 2021 | Frontline Solutions

Het jaarlijkse hoogtepunt komt er weer aan!

Het is de langst bestaande prijs in de contactcenter branche: The Manager of the Year verkiezing. Deze prestigieuze erkenning is ieder jaar weer een feestje.

Wie is dit jaar die ene klantcontact manager die – ook op afstand – écht verbinding en contact weet te maken? Die flexibel is en inspirerende leiderschap laat zien?

 

Verandering in de contact center branche

De wereld lijkt definitief veranderd. Zéker in de customer contact center branche. Thuiswerken en je organisatie op afstand managen zijn nu al niet meer weg te denken. Het lijkt een continue test in flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Veel managers zullen ook in 2021 vaak een hybride strategie kiezen om de klantcontact dienstverlening optimaal in te richten. Omdat ook de Manager of the Year verkiezing veel in die strategie ziet, heeft het event dit jaar dezelfde vorm. Het thema dat daar perfect bij past is dan ook:

”Met Afstand de beste Manager Of The Year 2021”!

Waar voorheen iedereen samenkwam in een grote zaal, bestaat het event dit jaar uit meerdere mini-events. Ook wel ‘hubs’. Deze staan via een live verbinding met elkaar en de hoofdstudio in verbinding om zo de beste Manager of the Year 2021 te kronen!

 

Wie zijn de genomineerden?

Ashna Mewasingh – Feenstra
Sharony Hosman – Independer
Cynthia Mak MSc – Emesa Nederland BV | Emesa Holdings BV
Ad van der Linden – SOS International
Ramond Leenders – GGD regio Utrecht
Lieneke Bouma – NS
Ricardo Gil Muinos – OHRA
Barbara de Koning Gans – Rabobank
Thomas Dinkla – bol.com
Gitta Hoeks – Zilveren Kruis

 

Wat kun je dit jaar verwachten tijdens de CCMA-Awards 2021?

Welke managers wisten hun teams ondanks de huidige omstandigheden goed te blijven managen? Hoe pasten zij zich aan? Hoe deden zij dit op afstand?

Een vakjury gaat deze vragen na bij de absolute managementtop van de klantcontact branche.

Dit kun je verwachten:

  • Een hybride event, waar je vanuit huis meekijkt of waar je als gast wordt uitgenodigd op één van de hubs
  • Inspirerende sprekers die vertellen over hoe je het beste een team kan managen van op afstand.
  • Online netwerkmogelijkheden in 1 op 1 sessies.

 

Frontline Solutions sponsort de CCMA-Awards

Ook wij zien de verandering bij de contact centers van onze klanten. En wat zijn we er trots op hoe snel iedereen deze transitie heeft gemaakt. Waar soms thuiswerken voor de medewerkers klantcontact al jaren op de agenda stond, lukte het bij veel van onze klanten in slechts enkele weken (of soms zelfs in een week tijd) om dit te organiseren.

Organisaties ervaren inmiddels de voordelen voor henzelf en zeker ook voor de medewerkers. De verwachting is dan ook dat dit geen trend is, maar een blijvende situatie. Het thema van de CCMA-Awards dit jaar vinden we dan ook helemaal passend en we sponsoren graag dit event.

 

Lees hier alles over de CCMA-Awards 2021

helpt je graag verder
Vragen? Bel +31 882 680 780
X